FenerbahçeSüper Lig

Süper Lig’de 20. hafta heyecanında Sivasspor ile Fenerbahçe karşı karşıya geliyor.

Süper Lig’de 20. hafta mücadelesinde Demir Grup Sivasspor ile Fenerbahçe karşı karşıya geliyor. Yeni 4 Eylül Stadı’nda saat 19:00’da oynanacak karşılaşmayı hakem Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek.

Ligde çıktığı son 5 müsabakayı kazanan Fenerbahçe, Sivasspor’u mağlup ederek galibiyet serisini 6 maça çıkarmak istiyor. Yaptığı müsabakaların 12’sini kazanan, 2’sinde berabere kalan ve 4’ünü kaybeden sarı-lacivertli ekip, 38 puan elde etti. Fenerbahçe, haftaya averajla 2. sırada girdi.

Ligde çıktığı son 4 maçta 1 galibiyet ve 3 beraberlik alan Sivasspor, Fenerbahçe karşısında iyi bir sonuç alarak moral bulmak istiyor. Süper Lig’in geride kalan bölümünde 5 galibiyet, 8 beraberlik ve 5 mağlubiyet yaşayan Demir Grup Sivasspor ise hanesine 23 puan yazdırdı.

SİVASSPOR – FENERBAHÇE MUHTEMEL 11’LER

SİVASSPOR – Ali, Robin, Appindangoye, Caner, Uğur, Claudemir, Hakan, Fajr, Gradel, Erdoğan, Yatabare

FENERBAHÇE – Altay, Sangare, Sadık (Serdar), Caner (Novak), Gustavo, Mert Hakan, Pelkas, Valencia, Thiam, Samatta

Sivas’ta maç saatinde hava sıcaklığı -8 derece civarında olacak. Alttan ısıtma sistemi nedeniyle stat zemininde bir sıkıntı beklenmiyor.

İki takım ligde 28 kez karşılaştı. Fenerbahçe 17, Sivasspor 6 galibiyet aldı; 5 müsabaka berabere bitti. Bu karşılaşmalarda Fenerbahçe 63 gol bulurken, Sivasspor 38 golle yanıt verdi..

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu